I dette øyeblikk tvinges familier til å forlate alt og flykte fra sine hjem i Ukraina. Star of Hope mobiliserer for å hjelpe dem.

-Vi må reagere raskt. Ukrainas folk har vært våre venner i 30 år, sier virksomhetsleder for Star of Hope Norge, Ragnar Løsnesløkken.

STØTT UKRAINAS FOLK!

VIPPS 11 576

KONTONUMMER: 5005.06.89465

 MERK GAVEN «UKRAINA»

Star of Hope har kjempet for Ukrainas barn siden 1993 da vi startet rehabiliteringsleir for de som ble rammet av skjoldbrukskjertelkreft som følge av Tjsernobylkatastrofen. Disse barna er voksne i dag, og vår leirleder Djama Hamili har fortsatt kontakt med mange av dem. Russlands fullskala angrep mot Ukraina kom bare timer etter att Djamal booket en flyreise til Kiev for å møte sine gamle venner og undersøke hjelpebehovene på plass. Nå er luftrommet stengt for all sivil flytrafikk, men det stopper ikke oss fra å nå frem med hjelpeinnsatser.

-Når familier tvinges til å flykte fra sine hjem oppstår akutte behov for det mest grunnleggende. Det handler om mat, vann, klær, medisiner og tak over hodet. Vår mangeårige relasjon med Ukraina og folket der, gir oss unike muligheter for å agere raskt og nå ut med målrettede innsatser, sier Ragnar Løsnesløkken.

 

 

Dele med vennene dine: