Hva ville livet vært uten drømmer?
Vi bærer dem, jager dem, ser dem gå i knus.
Og i blant, takk og lov, får vi se dem gå i oppfyllelse.

Star of Hope jobber langsiktig med store mål, men vi ser også hvert individ og deres ønsker. For vi vet at den som kjenner håp, og våger å drømme, står bedre rustet foran livets oppoverbakker. Drømmer hjelper oss til å kjempe videre i den sterkeste motvind og overkomme de vanskeligste hinder. De kan ikke hindre oss i å falle, men de gir oss kraft til å reise oss på nytt. På denne måten er de gode drømmene med på å forme hvert barns fremtid. Om målet er et bedre liv, og utdannelse er veien dit, så utgjør drømmene vårt kart og kompass.

Med relativt få midler kan vi formidle ekte juleglede til våre barn. Det føles godt å berike deres tilværelse, men Star of Hope ville ikke kunne oppfylt et eneste ønske uten våre givere. Derfor takker jeg deg for at du finnes!

Jeg tror du, slik som meg, har innsett verdien av å gi hverandre glede. Og når passer det bedre å spre denne gleden enn nettopp i juletiden?

Hjelp oss å gjøre julen god!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Årets gladeste dag venter!

Snart er det jul igjen, og rundt om i verden lengter barn etter en dag der ønsker kan bli oppfylt.
Hvert år, ved hver eneste skole og senter i våre land, arrangerer Star of Hope en uforglemmelig dag for sine barn. En dag der barna inviteres til juleglede med mat, godteri, leker, dans, musikk og julegaver. En dag barna har lengtet etter i et helt år, og som de vil huske tilbake på i et helt liv etterpå.

Julen burde være til for alle. Men det finnes fattige familier rundt om i verden som ikke har råd til julemat eller julegaver. De fortjener også en god jul — eller hva?

Vær med å sørge for at Star of Hopes barn får feire jul! Send din gave med VIPPS 11576 til Star of Hope eller till kontonummer 5005 06 89465. Merk gaven: Juleglede

Dele med vennene dine: