De siste to årene har gjort tilværelsen svært utfordrende for veldig mange mennesker på planeten vår. Det går alltid verst utover de som har minst fra før. Mange av barna i våre prosjekter rundt om i verden har hatt det ubeskrivelig tøft. Hovedgrunnen er at vi har vært nødt til å stenge nesten alle skolene våre på grunn av Covid 19. Det er utdanning som kan hjelpe mennesker ut av fattigdom. Derfor er det svært uheldig at elevene ikke får gjennomført skolegangen sin. I tillegg mister kanskje elevene et måltid pr. dag. Star of Hope har gjort sitt beste for å gi barna og deres familier mat og en eller annen form for undervisning. Dette er svært ressurskrevende og har gått hardt utover budsjettene.

Julen nærmer seg raskt, og nå ber vi om din hjelp til å gi utsatte barn en oppmuntring, ved å vise Guds kjærlighet i praksis. Du kan for eksempel hjelpe et rombarn som bor i et uisolert hus og fryser i 25 minusgrader, barn i Kenya som har vært nødt til å selge kroppen sin under pandemien for at foreldrene skal ha penger til mat, eller barna på Haiti som etter jordskjelvet i august, og et land på randen av borgerkrig, lever under forhold som er verre en noen gang.

Star of Hope sitt arbeid gir disse barna et håp for livet og for evigheten. Bli med å gi håp til de som trenger det mest. Et barn fortjener å kjenne glede, særlig når det er jul.

Gjennom en gave til mat, julegaver og julefester, bringer du håpet tilbake til barnas liv. Følelsen av å ikke være glemt eller vite at noen bryr seg, kan ikke undervurderes.

Vær med å spre juleglede til barna!

Gi en gave>>>

Varme julehilsener,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

 

Dele med vennene dine: