Når jeg ser tilbake på de siste 500 dagene i pandemien skygge, så er det klart at jeg aldri i mine 47 år har opplevd noe lignende. Situasjonen ligner ikke på noe annet i vår levetid og har vært ødeleggende på så mange måter. Ikke bare for de syke, men også for dem som har blitt rammet av pandemiens konsekvenser. Vitnemålene fra våre venner rundt om i verden, som du kan lese om i bilaget, skildrer redselen og avmakten som har rammet mange mennesker.

Når vi frarøves livets gleder og de dystre beskjedene avløser hverandre, da settes vår evne til å holde håpets flamme levende på prøve. Det blir mer og mer utfordrende for hver dag som går – og nå har det altså gått over 500 dager. I stillhet brenner fortvilelsen i oss: Hvordan skal dette gå?

Situasjonen er vanskelig, men ikke håpløs. Det er nå det gjelder å slå fast, for seg selv og for andre, at håpet fremdeles lever.

Det sies at håpet er det siste som forlater et menneske. Derfor skal Håpets Stjerne fortsette å lyse for de mest utsatte, uansett hva som hender. Vi skal fortsette å se dem, høre dem og dele ut matpakker som holder håpet levende. Det er vi faktisk veldig bra på!

Vær med og hold håpet levende! Hjelp oss slik at vi kan gi mat til sultne familier.

Håpefulle hilsninger

Ragnar Løsnesløkken, Daglig leder

 

Etter 500 dager ser vi en lysning i horisonten. Flere vår vaksine og flokkimmuniteten øker, men fare er ikke over enda!! Hjelp et sårbart barn >>

Nedenfor ser du Star of Hope sitt sommermagasin – 500 dager med Covid-19. Det inneholder informasjon om tiltakene som vi har gjort det siste året med deres sjenerøse hjelp. Dere får også lese om ildsjelene i våre prosjektland som forteller om utfordringer og løsninger. I tillegg informerer vi om vår satsing for våre faddere som har muligheten til å logge seg inn på sin personlige side med oppdateringer fra sine prosjekt og fadderbarn.

Dele med vennene dine: