Nok et år går mot slutten. Verden føles mer utrygg enn på lenge. Kriger, naturkatastrofer, inflasjon og økonomisk dyrtid påvirker også befolkningen i Norge. Mange føler på motløshet og flere og flere bekymrer seg for hvordan de skal klare utgiftene fram til neste lønning.

Ute i verden er situasjonen tidvis kritisk. De fattige har blitt mye fattigere og for mange går all energien med til å skaffe mat på bordet. I august dette året besøkte familien Løsnesløkken Star of Hope sine prosjekter i Kenya. Det var fantastisk å se og høre alle historiene om hvordan arbeidet både redder liv og gir håp for framtiden. Mat og utdanning er viktige ingredienser for at mennesker kan bryte fattigdommens onde sirkel.

Derfor vil jeg benytte anledningen til å takke våre trofaste faddere og givere som år etter år støtter våre prosjekter og barna rundt om i verden. Uten dere er det mange mennesker som ikke ville hatt et håp for framtiden. Man skulle selvfølgelig ønske at man hadde ressurser til å hjelpe så mange flere, men man må ikke glemme at for dem som allerede får hjelp, så er den livsviktig.

Nå i desember kan du være med å gi barna og familiene i prosjektene våre muligheten til å få en hyggelig julefeiring med mat og gaver. Følelsen av at noen bryr seg kan ikke undervurderes. Ditt bidrag kan bety alt!

Uansett hvor vi bor i verden har vi et felles håp i Jesus Kristus. Han gir styrke for dagen og håp for i morgen. Julesangen «En krybbe var vuggen» oppsummerer hele evangeliet i siste verset:

Fra krybben til korset gikk veien for deg,

slik åpnet du porten til himlen for meg.

Velsign oss, vær med oss, gi lys på vår vei,

så alle kan samles i himlen hos deg!

Ha en riktig god og velsignet julefeiring!

Varme hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

 

Dele med vennene dine: