Hvor tar julestemningen veien når krigen raser? Det gjør vondt å tenke på at barna i Ukraina snart skal feire sin første jul i krigens skygge. Jeg, som aldri har opplevd lignende lidelser, kan ikke forestille meg hvordan de har det.

Men, vi i Star of Hope vet at julegleden kan nå dem. Vi har sett det før. Vår første store julegaveinnsamling var til Bosniakrigens barn. Aldri før har vi sett en julegave bringe så stor lykke som hos disse flyktningene.

Glem aldri dette:

Ikke noe mørke i verden er så svart at det ikke må vike for et ensomt stearinlys.

Vi mennesker er skapt med en forunderlig evne til å finne det ene halmstrået av håp, selv om stormen raser rundt oss. Det er sånn vi overlever, mot alle odds. Hos de ukrainske flyktningene som kom til vårt hovedkontor i Kärrsjö i vår, fantes det en utrolig gnist. På tross av alt det smertefulle de hadde opplevd var de innstilt på å kjempe videre, og drømte om å få reise hjem.

I år kjennes det som en selvfølge å inkludere krigens barn i vår julegavetradisjon. De fortjener å oppleve det samme som barna på Haiti, Kenya, Filippinene og alle andre land vi er til stede.

Du kan få det til å skje!

Vær med å gi håp og juleglede til våre barn!

 Gi en gave >>>

Varme hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

Vil du ha besøk av Familien Løsnesløkken?

Familien på fem reiser rundt i Norge og har konserter, andakter/møter og barnekorseminarer. Dette kombinerer de med å fortelle om og vise bilder og filmer fra Star of Hope sitt arbeid rundt om i verden. Familien skriver sine egne sanger og ga ut CD-en «Håpets Stjerne» i november 2020. Musikken ligger på ulike strømmetjenester. Søk på Familien Løsnesløkken. Om du har lyst til at familien skal besøke din menighet/forsamling, er det bare å ta kontakt med Ragnar Løsnesløkken på mail: ragnar.losneslokken@starofhope.org eller tlf: 95761942

Vi kommer uten kostnader for arrangør og har med oss lydutstyr om nødvendig.

Dele med vennene dine: