Star of Hope Norge ønsker å sende en hjertelig julehilsen til alle våre trofaste og kjære fastgivere! Tusen takk for at dere står side om side med oss i kampen for å gi utsatte barn i våre prosjektland en god start i livet! Uten dere hadde ikke disse prosjektene vært mulige! Det er en stor glede for oss å se tusenvis av nødstilte fattige barn og barn med ulike nedsatte funksjonsevner som får håp og glede hver dag gjennom Star of Hope sine skoler og sentre. Takken går til dere, for giverglede og trofasthet!

Nå ønsker vi å be inn alle våre herlige utsatte barn til julefest, en fest som gir glede, tenner håp, og sprer julens budskap om Jesus. Vi ønsker å innby til fest både i Romania, i Ghana, i Argentina, på Filippinene, i Kenya – Ja, overalt hvor vi har tatt utsatte barn under våre vinger. Vi ønsker å gi dem varme minner om julen!

Vi ønsker dere en god og velsignet julehøytid!

GI BORT EN HERLIG JULEFEIRING!

Noen ganger er en fest mye mer enn bare en fest. Du gir også bort et kjært minne som barna kommer til å ha med seg. Slike minner skal ikke undervurderes! Gode minner blir til lys i mørket i vanskelige tider. Minnene holder håpet i live, og gir oss kraft til å kjempe videre.

VIPPS «JULEFEST» TIL 11576

Gi en gave >>>

300 kr rekker til å by tre utsatte barn på julefest.

Din gave går til:

-Mat, drikke og godsaker

-Juledekorasjoner

-Julepakker

Hvorfor feirer vi jul?

Julen er en høytid som nesten alle nordmenn har en relasjon til. En måned i året preges samfunnet vårt av de hendelser som bibelen forteller oss skjedde for over 2000 år siden:

  • Julekrybber og julespill: Både i hjemmene våre og på scener rundt om i verden gjenskapes den aller første julenatt da Jesus ble født.
  • Adventsstaker: Ordet advent betyr «ankomst», og det er altså Jesu ankomst som hvert tente lys fører oss nærmere.
  • Julemusikk: Mange av våre mest elskede julesanger er hentet direkte fra salmeboken.
  • Julekalender: Så vel radio- og TV-program som lukene i våre adventskalendre av papir teller ned dagene til Jesu fødsel.
  • Stjerner: De adventsstjernene som lyser opp vinduene våre har sitt forbilde i den store stjerna som ble tent da Jesus ble født. Stjernen pryder også toppen på juletrærne våre.
  • Stjernen ledet de vise menn til barnet Jesus. Vismennene overrakte Jesus verdens første julegaver: Gull, røkelse og myrra som var gaver verdt en nyfødt konge. I dette minne gir vi hverandre gaver til jul, samtidig som vi husker på at den største gaven vi noensinne har blitt gitt er at Gud kom til jord født som mennesket Jesus Kristus for å frelse mennesker fra synd og død og slik vise sin enorme kjærlighet for oss alle. Julen minner oss på at vi må huske å ta i mot denne gaven om frelse fra Gud selv!

 

Dele med vennene dine: