«Det er saligere å gi enn å få». (Apg.20:35)

Disse ordene inneholder stor visdom, men jeg må nok innrømme at jeg ikke var helt enig da jeg var i barndommen. Som de fleste barn gledet jeg meg veldig til å få gaver på julekvelden. Det var så spennende å ta imot gaver, rive av papiret og se hva gaven var. Jo eldre jeg har blitt, desto mer har dette forandret seg. I dag er det uten tvil det å gi som gjør meg saligere. Hvem kan motstå følelsen av å få gi en gave til et forventningsfullt barn og se hvordan ansiktet begynner å stråle?

Derfor er det så sterkt å se barna på Haiti som omfavner givergleden allerede når de er små. Disse barna er så takknemlige for alt de får, og de er like takknemlige når de får en sjanse til å gi bort noe selv.

Denne takknemligheten gjennomsyrer hvert eneste ledd i «Pay it forward». Vi i Star of Hope er veldig glade for at vi kan få holde liv i denne fine tradisjonen. Den har betydd så mye gjennom årene. For oss, for familier og hvert barn som har fått oppleve lykken med å få gi.

Vær med å spre lykke til flere barn!  Gi en levende geit eller høne. Når de får killinger og kyllinger kan de gis videre til andre familier som trenger mat på bordet.

Varme hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder.

Dele med vennene dine: