18.januar startet undervisningen igjen på Ghanas skoler etter at de hadde vært stengt i 10 måneder på grunn av pandemien. Dog foregår undervisningen med en rekke anbefalinger og restriksjoner fra utdanningsministeren.

For å følge de nye retningslinjene er det blitt levert spesiell utrustning til alle våre prosjekt i Ghana. De fikk blant annet nye vannbeholdere, flytende såpe, håndklær, hånddesinfeksjonsmiddel og termometerpistoler.

Alle de 900 elevene våre er glade for å være tilbake igjen på skolen for å lære, treffe skolekamerater og få servert næringsrik og god skolemat hver dag. Lærerne er også glade for at skolene er åpnet igjen og at livet kan vende tilbake til et mer normalt nivå.

I og med at hele utdanningssystemet stod stille i 2020, har den akademiske kalenderen som vanligvis starter i september blitt flyttet til januar/desember. Takket være at lærerne har kunnet drive hjemmeundervisning under pandemien, så klarte samtlige elever å kvalifisere seg til neste klasse. Alle de 900 barna startet nytt skoleår i ny klasse nå i januar, bare fire måneder forsinket i forhold til den normale kalenderen. Dette til tross for store utfordringer i 2020.

En stor takk rettes til alle fastgivere og gavegivere for deres kontinuerlige og trofaste støtte til utsatte barns utdanning og utvikling!

Dele med vennene dine: