I 1981 startet kampen vår for å gi barn på Filippinene en bedre start i livet. Hos oss får de utdanning og studiestøtte fra førskolenivå opp til siste året på gymnaset, som er et universitetsforberedende år. Historiene taler for seg selv. Takk til alle dere som støtter arbeidet vårt på Filippinene!

JESSICA

Fra fattig fadderbarn til universitetsutdannet elektroingeniør. 24-årige Jessica Soriano har skrevet dette fine brevet der hun takker fadderen sin for all hjelp:

«Det betyr mye for meg å få vise deg min takknemlighet. Nylig tok jeg eksamen fra Technological Institute of the Philippines der jeg fullførte min kandidateksamen innen elektronisk ingeniør. Deretter forberedte jeg meg for min yrkeseksamen i seks måneder. Det var en tøff reise, men med Guds hjelp og nåde klarte jeg det. Jeg er nå lisensiert elektroingeniør og elektrotekniker.

Jeg har nådd hit takket være deg. Du har gitt meg så mye støtte og hjulpet meg til å finansiere mine studier, fra grunnskolen og opp til universitetsnivå. Jeg kjenner meg velsignet som har fått denne muligheten. Jeg kommer alltid til å være takknemlig for din vennlighet og generøsitet.

Jeg er svært heldig stilt nå, fordi jeg kan starte en karriere og streve videre mot mine fremtidige mål. Ord strekker ikke til for å utrykke hvor glad jeg er for å ha fått være ditt fadderbarn.

Jeg takker også Gud den Allmektige. Jeg ber for din sikkerhet og trygghet, og for at Gud skal velsigne deg hundrefolls tilbake.

 

Med vennlig hilsen

Ingeniør Jessica Soriano»

 ELYZA

Elyza er ett av hundrevis av fadderbarn i den filippinske byen Taytay. Hun er svært takknemlig for alle som støtter Star of Hope sitt arbeide på Filippinene. I videoen her viser hun frem hverdagen sin og forteller hva fadderprogrammet har betydd for henne.

 

GI EN GAVE TIL ARBEIDET PÅ FILIPPINENE

Gi en gave til det fortsatte arbeidet på Filippinene her.

Din gave kan bli et barns gullbillett til skolen.

 

LANNIE

Det tidligere fadderbarnet Lannie har blitt 25 år gammel og er ute i arbeidslivet. Hun er evig takknemlig for all støtte hun har fått opp gjennom årene.

-Jeg jobber nå som personalkoordinator på et sykehus i USA. Jeg passer på at leger og sykepleiere havner på rett avdeling til de rette dagene. Det er et kult og annerledes arbeid, sier hun.

Lannie var fadderbarn fra grunnskolen og like opp til siste året på høyskolen. Hun kommer fra en fattig familie i slumområdet Taytay nær Star of Hope sin skole der.

-Skolen var fantastisk, og jeg fikk mange venner. Jeg er evig takknemlig til mine faddere og for den hjelpen jeg har fått. Uten den viktige støtten hadde jeg ikke hatt mulighet til å studere slik jeg gjorde. Takk til alle som gjorde dette mulig!

 

 

 

Dele med vennene dine: