Månedens bibelord:
Og kongen skal svare dem: «Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg». Matteus 25 v. 40

Månedens innsamling berører daglig leder for Star of Hope Sverige, Ulrika K. Eriksson, litt ekstra. Hun har besøkt Monicas lille rumenske by hvor hun traff barn som henne. Ulrika forteller: «Kanskje var hun et av barna som for noen år siden kom springende mot meg. Plutselig gikk jeg der med tre-fire barn på hver side som var ivrige etter å vise meg byen. Jeg husker godt gleden i ansiktene deres akkurat da, og gleden hos familiene som ønsket oss velkommen inn i sine hjem. Derfor gjorde det ekstra vondt å se hvor elendig de bodde. Noen hus hadde ikke en gang vinduer, men plast foran åpningene.

Tanken på nakne barneføtter mot de iskalde betonggulvene griper tak i meg, når jeg ser mine egne barn framfor meg. Hvor mange ganger har ikke jeg tint opp små fingre og tær når barna har vært ute og lekt seg kalde og bløte?

Forskjellen er jo at mine barn alltid kunne komme tilbake til et varmt hjem. Østre deler av Romania kan oppleve temperaturer ned mot 25 minusgrader, men barn som Monica kommer ikke unna kulden i sitt eget hjem. Hvordan føles det for en forelder og ikke kunne varme sitt eget barn?

Ingen familier skal behøve å ha det sånn!

Star of Hope er glade for å kunne utgjøre en forskjell for disse barna i våre sentre og i deres egne hjem. Vi kan ikke forandre livet til alle barna på en gang, men med ditt bidrag kan vi hjelpe en familie om gangen. Det er veldig, veldig konkret.

Din gave går direkte til håndgripelige ting som ved, klær og sko.

Vær med og varm et barn som fryser!

Håpefull hilsinger,

Ragnar Løsnesløkken
Virksomhetsleder Star of Hope Norge

 

VIPPS din gave til 11 576 eller sett inn penger på kontonummer 5005.06.89465

Merk gaven «VARME».

Dele med vennene dine: