RAPPORT FRA “THE AWANA-SOHG BIBLE TEACHING PROGRAMME”

DESEMBER 2020 RAPPORT

Kjære deg,

FREMGANGSRAPPORT FRA  “THE AWANA-SOHG BIBLE TEACHING PROGRAMME” (Bibelundervisningsprogram) :

Vi hilser deg i julehøytiden!

Jeg er takknemlig til Gud for at vi igjen kan få feire at Gud kom til jord som menneske og har gitt oss denne skatten fra himmelen, Jesus Kristus.

I desember har vi brukt tid på å lære barna julefortellingen om Jesus sin fødsel. Vi har lært dem essensen i historien, hva vi kan lære av den, hva den betyr for oss og utfordrer oss til. Og som du vet, er barn spesielt forventningsfulle når det nærmer seg jul, akkurat som vi var det når vi var barn. Til tross for restriksjonenen rundt Covid-19, har vi gjort det vi kunne for å gjøre det beste ut av situasjonen slik at barna kunne få en gøy og minneverdig tid. Vi sang julesanger og danset, og barna hadde ikke lyst til å slutte av når festen var over. Barn fra andre skoler ønsket å være med på julefeiringen, men vi kunne bare tillatte noen få ekstra å være med oss siden vi ikke kan samle altfor mange barn grunnet de gjeldende restriksjonene. Det gjorde vondt å måtte avvise dem, men vi ble nødt til det for å beskytte barna våre mot Covid-19.

Star of Hope Ghana organiserte et juleselskap for barna der de fikk drikke, spise, danse og de fikk også leker og andre ting pakket inn som julepresanger. Det var en god og gledesfylt samling. For mange av disse utsatte barna er dette de eneste julegavene de får, siden familiene deres ikke har råd til gaver. På avslutningsfesten for AWANA bibelundervisningprogram gav jeg barna godterier mens vi sang julesanger og danset for å hylle fødselen til vår Gud og Herre Jesus Kristus.

Alt dette fantastiske ble gjort virkelig gjennom Mark Presson (Star of Hope USA) og hans visjon om å bruke AWANA sitt undervisningsopplegg for barna på Star of Hope sine skoler i Ghana. Tusen takk også til alle som har vært med og gi en pengegave slik at vi kunne arranger julefester og gi ut julegaver til barna. Tusen takk for all generøsitet! Så, med takknemlige hjerter i denne spesiell høytid, ønsker vi å skjenke deg gode tanker og bønner:

Må du hvile i Gud den Allmektiges trygge armer.

Må Herren dekke deg med sin godhet, nåde og kjærlighet.

Må Herrens kjærlighetsbanner dekorere livet til deres familier.

Ditt glade giverhjerte viser at du har tillit til en god Gud.

Må Gud velsigne deg tilbake slik at du aldri mangler noen ting.

Må Herren være din kilde til velstand i generasjoner fremover.

Må du være trygg og beskyttet i pandemiens tid.

 

Tusen takk til Mark Presson og tusen takk,  kjære sponsorer.

Vi ønsker dere alle en velsignet julehøyt og et godt nyttår!

Tusen takk!

 

ISAAC NII ADJIN LARTEY

(AWANA Bible Teaching Coordinator)

 

Dele med vennene dine: