Utdelingen av geiter (gjennom Hoppets Stjärna i Sverige som er en større organisasjon, samlet man også inn penger til å dele ut høner) etter julekampanjen fra 2020 er avsluttet. En stor takk til alle som har gitt en gave til denne populære kampanjen.

Takket være alle våre generøse givere har vi nå kunnet dele ut disse gavene til utsatte familier i våre prosjektland. De var spesielt stor satt pris på denne gangen på grunn av den pågående pandemien som ikke vil gi seg.

Siden geit (og høneprogrammet sponset gjennom Hoppets Stjärna i Sverige) ble startet opp på Haiti i 2009 har tusenvis av geiter og høner blitt delt ut til barn i fattige byer i våre prosjektland. Disse dyrene er populære da de er billige i drift og klarer seg veldig bra selv.

Geitene kunne bestilles via hjemmesiden og de som bestilte geit fikk tilsendt julekort med bilde av geiter som de kunne gi bort til sine nære og kjære. Vår varmeste takk går til alle som valgte å gi bort disse julegavene gjennom Star of Hope til de barna vi hjelper! Takket være dere får familier nå en mulighet til å forbedre sine liv og håp for fremtiden. Hver eneste gave utgjør en forskjell for mottakerne.

Dele med vennene dine: